Evenimentul tau la Urban DADA


Evenimente private


Pentru tine si povestea ta

Evenimentele speciale au nevoie de un ambient special. Urban Dada este spatiul perfect pentru a sarbatori transformarea visurilor în realitate. Organizam aniversari tematice, cununii, botezuri, baby shower. Petrecerile tematice despre Halloween, fluturi, astonauti si jungle party ne sunt deja familiare.

Urban Dada – locul perfect pentru evenimentele private de neuitat!

Suntem pregatiti sa organizam evenimentul asa cum l-ai visat Indiferent de ocazie. Fie ca sarbatoresti un botez, o cununie sau orice alt eveniment important din viata, suntem aici sa te ajutam sa-ti  transformi visul in realitate.

La Urban Dada, nu oferim doar un spatiu elegant si confortabil, ci si un meniu delicios gatit cu atentie in bucataria noastra. Fie ca preferi preparate traditionale sau bucataria internationala, vei descoperi o varietate de optiuni culinare rafinate, concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Dar nu ne oprim aici! Dorim ca orice eveniment sa fie absolut perfect, de aceea oferim si servicii de decor pentru a crea o ambianta de poveste. De la un stil clasic si sofisticat la un design contemporan si vibrant, echipa noastra te va ajuta la fiecare pas, cu fiecare detaliu.

Indiferent de dimensiunea evenimentului, suntem pregatiti sa te intampinam si sa iti oferim asistenta deplina in planificarea si desfasurarea sa.

Pentru a incepe organizarea evenimentului tau special sun-o pe colega noastra, Elena

Evenimente corporate


Suntem flexibili si pregatiti sa ne adaptam la nevoile si dorintele oricarei companii, pentru a asigura succesul fiecarui eveniment.

Alege Urban Dada pentru evenimentul tau corporate si iti vom garanta o experienta impecabila. Fie ca doresti sa organizezi un coffee break, un pranz de lucru, o petrecere de companie, cocktail-uri, receptii sau chiar o lansare de produs, suntem aici.

Colega noastra, Elena, te poate ajuta cu orice informatie ai nevoie pentru petrecerea de succes a companiei tale

Catering in Bucuresti si Ilfov


Organizam evenimente si in afara locatiei noastre. Daca prefei o locatie specifica pentru intalniri de lucru sau conferinte, ne deplasam si te asiguram ca oferim aceeasi calitate in servicii si o experienta culinara remarcabila.

Colega noastra, Elena, iti poate spune mai multe despre serviciile noastre de catering